SKYLINE TO B e St Schufro

e St. Schufro – Ampere – Sir Schölling – Bellini
Mörkbrun
Född 2017
Mkh: 177 cm
Uppfödare: Maria Rasmusson
Ägare: Eques Management AB
Godkänd: Oldenburg samt inväntar godkännande för ett-stolicens SWB
Station 2024: Fryst via DLZ Lodbergen, Tyskland
Wffs negativ

*** OBS – fryst semin 2024***
Pris 1200/dos, transport från Tyskland tillkommer.

Den stora, mörka rörliga skönheten Skyline to B (177 cm i mkh) gjorde succé redan som 3-åring med sin ägare Carl Hedin. På unghästtestet i Ängelholm fick han totalt 51,5 poäng med en 9:a på typ och på trav samt en 10:a för galoppen.

Skyline to B ägs av Carl Hedins bolag Eques Management AB och är uppfödd av Maria Rasmusson. Under SWB Equestrian Weeks hösten 2021 vann han solklar seger i 3-års championatet på hela 90,2 % och tyska domaren Christoph Hess beskrev honom som ”en häst för de internationella arenorna i framtiden.”

Foto: Frida Bank/Hippson

Skyline to B är godkänd i Oldenburg, står i avel på DLZ Lodbergen i Tyskland och gjorde i februari 2022 ett mycket bra sporttest i Münster Handorf med genomgående höga poäng.

Skyline to B kommer från stofamilj F2, den kända Spindafamiljen som ursprungligen kommer från Hannover. Stofamiljen har lämnat många goda tävlingshästar och godkända hingstar såsom Briar, Tellwell. Mistral Höjris, Zorn och Isac.

Fadern St. Schufro blev premiehingst i Verden 2013 och var en av de mest eftertraktade under den efterföljande auktionen. Han vann sitt 35-dagarstest 2014 i Dansk Varmblod med 864,5 poäng. Galoppen belönades med 9,0 och fick av både domare och testryttare 9,0 för sin ridbarhet.

BH St. Schufro vann fyraårsklassen vid hingsttävlingarna i Herning 2015 och har som fyra-, fem- och sexåring segrat i sina kval till de danska årgångschampionaten. Han har sedan med ryttarinnan Nanna Merald fortsatt att vara mycket framgångsrikt i lilla rundan och har debuterat i GP med 74,8 %.