AMBER v DRIENE e Osmium

e Osmium (Ferro – Calypso I) – Samber – Boreas – Le Mexico – Solaris xx
Född: 2005
Mkh: 168
Uppf. Stall Driene, Holland
Äg Elin Lundgren Sporthorses
Dräktig med For Romance I, beräknad fölning maj 2020

Amber kom till oss på Östergården sommaren 2019 dräktig med For Romance I. Hon har tidigare fått mycket fina avkommor e Zaladin MI, Vitalis och Rubin Royal där Mr Reese 4 år e Zaladin ägs och rids av Marina Mattson på Hannel Dressage Stable som lovordar honom mycket.

Amber är en otroligt trevlig häst som är snäll mot alla och är otroligt rörlig. Hon har mycket energi och busar gärna med fölen och avlastar deras mammor som barnvakt.

Mr Reese f 2015 år e Zaladin u Amber v Driene och Marina Mattson

Royal f 2018 e Rubin Royal u Amber v Driene, uppf Gill Lindholm och till salu

Amber är ett kwpn-sto som kommer från en stostam som i många generationer lämnat dubbeltalanger. Hennes mor Paddy v Driene har själv tävlat msv dressyr och har flera framgångsrika syskon, bla bröderna Elvee’s Noerejev e Hamlet som tävlade GP-dressyr och Jarnels e Darnels som tävlade 135-hoppning.

Hingstarna bakåt i stammen med Le Mexico, Solaris xx och Rigoletto e Ramsez x visar goda linjer för sporthästavel och det finns hästar från samma möderne som gått 160-hoppning.

Amber har flera syskon som tävlat framgångsrikt och flera systrar i avel i olika länder, bla elitpremierade Ulrieke v Driene e Gribaldi i Holland som gått Msv dressyr vars äldsta avkomma är stoet VB’s Gorgeous hos Van Bruggen Dressage som är på väg upp mot svår klass i dressyr.

I Holland har också helsystrarna Verena v Driene och Wiedeke v Driene lämnat Bonaparte e Lucky Boy som tävlats i körning internationellt och skimmelstoet Bente 12 e Lucky Boy som tävlade internationell hoppning som unghäst. I Finland har hon tre systrar där tex Claire v Driene e Painted Black har flera segrar i dressyr lätt klass och efter att ha fått en avkomma nu är påväg upp i klasserna.

Ambers helsyster Wiedeke van Driene som exporterades till Finland

Systern Ulrieke van Driene s har också många unga lovande avkommor se den nedan från Van Bruggens sida..