Välkommen till avelsåret 2022!

Min förhoppning är att ni på den här hemsidan kommer att få den information ni behöver om de hingstar som finns i programmet 2022 och sidan kommer att uppdateras och vara klar under mars månad och det kommer flera mycket spännande nya hingstar!

Hingstarna 2021 var Canterbury som ägs av mig och som finns på plats på Markebäcks Gård här i Sverige tillsammans med dressyrhingsten Faithful som ägs av Brolöten AB samt flera av Tysklands bästa hingstar på importsemin.

Både Canterbury och Faithful hade över 90 % dräktighet förra säsongen och importhingstarna nära 90% dräktighet och eftersom målet är att få fram fantastiska hästar för framtiden är det självklart att jobba med fertila hingstar.

Jag har också varit med och tagit fram appen MY MARE APP som nu finns tillgänglig för att göra vardagen lättare för uppfödare, appen har sin egen sida med mer info under NYHETER.

Här finns också all information om det ni behöver veta för att kunna betäcka med hingstarna samt information om mina avelsston och unghästar.

Har ni frågor om hingstarna och/eller deras avkommor så får ni väldigt gärna kontakta mig för avelsrådgivning!

Elin Lundgren 0734-351595