Välkommen till avelsåret 2024!


Min förhoppning är att ni på den här hemsidan kommer att få den information ni behöver om de hingstar som finns i programmet 2024 och sidan kommer så smått att uppdateras och vara klar under april månad. 2023 var ett mycket spännande år med nya hingstar, bla hingstarna från tyska Klosterhof Medingen och danska Stuteri Hesselhöj som alla hade mycket bra dräktighet och många fina föl väntas. Jag kan redan nu presentera en mycket spännande nyhet i Emelie Brolins nygodkända hingst Top Secret e Secret som kommer att stå på station här i Sverige!

Alla hingstar hade mycket hög dräktighet förra säsongen och eftersom målet är att få fram fantastiska hästar för framtiden är det självklart att jobba med fertila hingstar.

Jag har också varit med och tagit fram appen MY MARE APP som nu finns tillgänglig för att göra vardagen lättare för uppfödare, appen har sin egen sida med mer info under NYHETER.

Här finns också all information om det ni behöver veta för att kunna betäcka med hingstarna samt information om mina avelsston och unghästar.

Har ni frågor om hingstarna och/eller deras avkommor så får ni väldigt gärna kontakta mig för avelsrådgivning!

Elin Lundgren 0734-351595