Välkommen till Elin Lundgren Sporthorses och avelsåret 2018!

Min förhoppning är att ni på den här hemsidan kommer att få den information ni behöver om de hingstar som finns i programmet 2018 och sidan kommer att uppdateras och vara klar under januari månad. Hingstarna är Canterbury som ägs av mig och som finns på plats på Markebäck här i Sverige tillsammans med Sophia Skobe Roséns fina Harlem D, samt flera av Tysklands bästa hingstar på importsemin. 2017 hade Canterbury 94% dräktighet och importhingstarna nära 90% dräktighet och eftersom målet är att få fram fantastiska hästar för framtiden är det självklart att jobba med fertila hingstar.

Jag kan med stor glädje återigen presentera nya hingstar som är av absolut högsta klass. De är alla hingstar med stora kvalitéer och mycket attraktivt blod, hingstar som kan föra den svenska ridhästaveln framåt i stora steg utan att göra avkall på temperament och ridbarhet.

Här finns också all information om det ni behöver veta för att kunna betäcka med hingstarna samt information om mina avelsston och unghästar.

Har ni frågor om hingstarna och/eller deras avkommor så får ni väldigt gärna kontakta mig för avelsrådgivning!

Elin Lundgren 0734-351595

elinföl