FÜRST SINCLAIR S e For Romance I

e For Romance I – Lord Sinclair I – Ferragamo – Octavio xx
Mörkbrun
Född 2015
Mkh: 172 cm
Uppfödare: Monika Staerk
Ägare: Sisse och Kristian Serjbo
Station 2020: Hos ägaren, sperma skickas till hela landet

Fri från wffs

Fürst Sinclair S e For Romance I är årets högst bedömda hingst på svenska bruksprovet sett till ridbarhet och han blev bedömd med toppbetyget 9,5 från båda testryttarna.

Citat Philip Hess:
”En riktigt trevlig typ, hästen ger bra känsla i sadeln och har en bra inställning till arbete.  En häst med superinteriör!

Citat Theo Hanzon:
”Jag uppskattade verkligen att rida den här hästen. En bra karaktär och en häst som verkligen vill jobba. Den här hästen har redan talang att öka och samla sin gång i både trav och galopp. Detta är en häst där du varje dag sitter av med ett leende när du har ridit.   ”

Fadern For Romance I är en av Europas idag bästa dressyrförärvare med 40 godkända söner. For Romance I tävlar idag GP dressyr med Therese Nilshagen.

Fürst Sinclair S kommer från ett mycket starkt möderne och har samma mamma som godkända Fürst William som tävlar svår dressyr och tidigare vunnit både Bundeschampionatet och Unghäst-VM, se film nedan. Mamman La Bonita har lämnat en tredje godkänd son och flera avkommor som tävlar dressyr framgångsrikt.

Från samma möderne kommer också de godkända hingstarna Tip Top’s Sterling (e Tip Top), Waliano (e Weltmeyer) och Contiano (e Contefino).

Morfadern Lord Sinclair I vann Bundeschampionatet i dressyr som både 5- och 6-åring, vann sitt bruksprov och har segrar i GP dressyr och har lämnat 20 godkända söner och 44 avkommor som tävlar svår dressyr.

Morfadern Ferragamo har 10 avkommor som tävlat svår dressyr, 28 i svår hoppning och 17 godkända söner.

Fürst Sinclair S med sin ryttare Mattias Jansson

Jag är otroligt glad över att kunna erbjuda den här superhingsten i år. Det är en hingst som med sin typ, sitt fantastiska temperament, tre bra gångarter och höga ridbarhet kommer passa många ston.